Vina Buljat

Vina

Vina

Maraština

Vino Maraština proizvedeno je od istoimene visokokvalitetne autohtone sorte Hrvatskog primorja u srcu Ravnih Kotara između Velebita i mora. Isključivo ručnim radom, ljubavlju i pažnjom vrijednih težaka odnjegovano u obiteljskom podrumu "Buljat". Vino ove sorte je skladno, lagano i osvježavajuće, sa sebi svojstvenim bukeom. Poslužuje se uz sireve te sva jela od ribe i mesa na temperaturi od 10-12 °C. 

Cijena 0,75l 9,00 €

Marastina

Chardonnay

Vino Chardonnay proizvedeno je od istoimene visokokvalitetne sorte grožđa, u srcu Ravnih Kotara između Velebita i mora. Isključivo ručnim radom, ljubavlju i pažnjom vrijednih težaka odnjegovano u obiteljskom podrumu "Buljat". Poslužuje se uz sireve te sva jela od ribe i mesa na temperaturi od 10-12 °C. 

Cijena 0,75l 9,00 €

Merlot

Vino Merlot je vrhunsko vino proizvedeno od visokokvalitetne sorte grožđa. Skladnog balansa mekoće i punoće odležano u drvenim barrique bačvama. Proizvedeno u srcu Ravnih kotara između Velebita i mora, odnjegovano u obiteljskom podrumu "Buljat".

Cijena 0,75l 12,00 €

Soare

Soare je vrhunsko vino nastalo kupažom sorti merlot, syrah, cabarnet sauvignon i plavine. Ime je dobilo po starom nazivu rimskog posjeda Suhovara. Skladnog balansa mekoće i punoće odležano u drvenim barrique bačvama. Proizvedeno u srcu Ravnih kotara između Velebita i mora, odnjegovano u obiteljskom podrumu "Buljat".

Cijena 0,75l 12,00 €

Soare

Syrah

Vino Syrah je vrhunsko vino proizvedeno od istoimene visokokvalitete sorte grožđa.  Skladnog balansa mekoće i punoće odležano u drvenim barrique bačvama. Proizvedeno u srcu Ravnih kotara između Velebita i mora, odnjegovano u obiteljskom podrumu "Buljat".

Cijena 0,75l 12,00 €

Cuvée

Cuvée je vrhunsko vino nastalo kupažom sorti merlot, syrah i cabarnet sauvignon. Skladnog balansa mekoće i punoće odležano u drvenim barrique bačvama. Proizvedeno u srcu Ravnih kotara između Velebita i mora, odnjegovano u obiteljskom podrumu "Buljat".

Cijena 0,75l 20,00 €

Rosé

Rosé vino nastalo je kupažom sorti cabarnet sauvignon 80% i plavina 20%.  Proizvedeno 2021. u srcu Ravnih Kotara između Velebita i mora, odnjegovano u obiteljskom podrumu "Buljat". 

Cijena 0,75l 9,00€

Rose